Om mig

Mitt namn är Vesna och jag har tagit steget att starta upp ett eget företag och idag så lever jag på att få lära ut, jag gör det jag brinner för!

 

Bakgrund

Jag är en person som brinner för tre saker i livet: mat, miljö och personlig utveckling.Matfrågor är något som alltid har intresserat mig, sedan jag minns. Och som ett barn till lantbruksföräldrar och med uppfostran om att hjälpa till med lantbruket, har det varit en självklarhet att utbilda mig inom lantbruksområdet. Så någon gång i tiden utbildade jag mig till civilingenjör i livsmedelsteknik.

Drömmen var då att jobba med livsmedelsfrågor, men min karriärbana inom livsmedel har varit kortvarig. Efter att ha tillverkat citronsyra i 3 år har livet tagit ett annat spår. Men jag blev inte mindre matintresserad för det.

Karriär

Min karriärbana har för det mesta präglats av arbeten inom miljöområdet. Jag har arbetat i 17 år som Universitetslärare inom miljöområdet, där jag har förmedlat miljökunskaper till unga vuxna och yrkesverksamma, både på djupet och bredden. Min spetskompetens har varit kemikalieområdet kopplat till människors hälsa och miljön. Så idag kan jag säga att jag är en ”miljösnille” med ett genuint intresse för miljöfrågor.

Personlig Utveckling

Personlig utveckling är något som ligger varmt om hjärtat. Ser på livet som en ständig resa med oändliga möjligheter. Älskar att utmana mig själv och att våga testa mina vingar för att se hur långt de kan lyfta mig. I de situationerna, där mina vingar lyft mig högt, beror det på att jag har bestämt mig för vad jag vill och att jag har fattat ett beslut om att nå dit.
Så här det precis varit när jag bestämde mig för tre år sedan att starta eget företag.

Eget företag

Efter några år av arbetslöshet, med massor av aktiviteter och hjälp med jobbsökning, har jag insett att jag inte kommer i mål med att få någon anställning och bestämmer mig att göra något av situationen.
Valet blev att starta eget bolag efter en länge tid av reflektioner över vad jag är bra på, vad jag brinner för, vad jag läser om…. och om jag kan göra något av detta.
Och det bästa resultatet är här. Idag är jag en stolt egen företagare. Jag känner att jag har gått från en känsla av ”arbetslös och värdelös” till ”värdefull och glädjefylld”.
Därför vill jag dela med mig av det jag bär i bagaget från min tid som arbetssökande och vill inspirera andra till att våga ta makten över sitt jobbsökande och sin framtida karriär.

I mitt företag förenar jag de tre bästa världarna
jag har stark passion för:
Mat, Miljö & Personlig Utveckling

— Vesna, CoSoultions with You —

Vad erbjuder jag?

Jag, Vesna Djokic´, är grundare av CoSolutions with You AB, och har nischat mig på att erbjuda olika utbildningskoncept inom två helt olika områden, som ändå har en gemensam nämnare: HÅLLBARHET.

Det ena området är kopplat till miljö- och hälsomässig hållbarhet med fokus på mat och kemikalier.

Det andra området är kopplat till personlig hållbarhet med fokus på att våga ta makten över sin jobbsituation. Hållbara människor skapar ett hållbart samhälle, som ger förutsättningar för en mer livskraftig planet.

Varför har jag nischat mig just på de två områdena? Det kan du läsa i avsnittet ”Om mig”

Jag erbjuder kurser, föreläsningar & miljöutbildningkonsulttjänster både på plats och online.

Kurser

Längre utbildningstid

Läs mer

Föreläsningar

Mer begränsad utbildningstid

Läs mer

Miljöutbildningskonsult

Hyr in mig till din skola eller ditt företag

Läs mer

Du kan enkelt kontakta mig nedan

+46 73 80 70 811 [email protected] Eller tryck här!

Ta kontakt

Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.




  * = Obligatoriska uppgifter

  Skicka förfrågan

  Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.





   * = Obligatoriska uppgifter


   Skicka förfrågan

   Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.





    * = Obligatoriska uppgifter