Mat och De Globala Hållbarhetsmålen i Agenda 2030

Vår planet är något av det viktigaste vi människor har. Men, det håller på att hända oroväckande saker med vårt klimat och vår miljö. Mänskligheten står inför en av de största utmaningarna någonsin vad gäller att förvalta planeten. Dagens matproduktion och matkonsumtion är den största drivkraften bakom klimatförändringar och miljöförstöringar. För att vända trenden, bör vi alla vara med och ta ansvar för sina mathandlingar på varsitt sätt och utifrån egna förutsättningar. Men, för att vara en del av lösningen och kunna göra en aktiv handling behöver vi skaffa oss först och främst kunskap om detta.

På den här föreläsningen får du lära dig om:  
  • Dagens miljöproblem (globala, regionala, lokala) och dess effekter
  • Hur vårt klimat och vår miljö påverkas just av matproduktion och matkonsumtion
  • Mat och de FN:s 17 globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030
  • Vad du kan göra för att minska den negativa trenden både nu och i framtiden
Föreläsningen kan också skräddarsys efter kundens behov och önskemål. Målgrupp: Lämpar sig såväl för utbildningsanordnare, företag, offentlig verksamhet, ideella föreningar, samt andra intresserade aktörer i samhället.
Om du vill veta mer, eller om du vill boka mig som utbildare, kontakta mig här.

Ta kontakt

Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.




    * = Obligatoriska uppgifter

    Skicka förfrågan

    Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.





      * = Obligatoriska uppgifter


      Skicka förfrågan

      Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.





        * = Obligatoriska uppgifter