Denna vecka har jag firat!

Nu säger jag ”Hejdå” till en fantastisk vecka i mitt liv

Det har varit en vecka, där jag firat några saker:

Firat livet, då jag fyllde 60 år, den 8 mars. Hade förmån att ordna det just på det sättet jag själv önskat mig. Tillbringade 5 dagar i Belgrad, Serbien, där jag någon gång läste och utbildade mig till civilingenjör i livsmedelsteknik, en stad jag inte har besökt på 32 år. Det var 5 dagar som har fyllts med positiva överraskningar av människor både jag känner sedan tidigare och inte känner sedan tidigare, glädje, upplevelse, möte med våren…

Firar 4 år som egenföretagare. Det var åren som berikat mitt liv på många sätt, som jag är övertygat om att jag aldrig skulle uppleva det om jag inte hoppat på tåget som egenföretagare

Firar att Nyföretagarcentrum har publicerat en intervju med mig om min resa som egenföretagare som handlar om: varför jag blev egenföretagare, mina utmaningar nu i framåt, mina råd till andra som funderar på att starta eget.
Hoppas att min story kommer att inspirera någon att våga utmana sig själv och ta steget till eget företagande.

Om du är nyfiken på intervjun, då kan läsa det här

https://www.nyforetagarcentrum.com/starta-eget-information/gor-din-grej-och-sluta-aldrig-att-tro-pa-dig-sjalv/

Imorgon väntar ny vecka, nya möjligheter.

Två anbud ska skrivas och lämnas in som kursledare för kurser; Miljö och Hållbarhet; & Energi och Klimat till två olika utbildningsanordnare.

Laddat inför

Ta kontakt

Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.
  * = Obligatoriska uppgifter

  Skicka förfrågan

  Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.

   * = Obligatoriska uppgifter


   Skicka förfrågan

   Ingen fråga är för liten eller för stor, skicka gärna ett meddelande så svarar jag så fort jag kan.

    * = Obligatoriska uppgifter